Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Cég adatok:

Szabó Igazságügyi és Mérnöki Bt.
H-1163 Budapest, Kézbesítő utca 37.
Adószám: 20395102-1-42
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-933311
Cégbejegyzés kelte: 2010. január 29.
Statisztikai számjel: 12413935-7490-113-01

Iroda:

Cím: 1163 Budapest, Kézbesítő u. 5.
Telefon: +36 30 993 6093
E-mail: szaboszakerto@gmail.com

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 8.00-17.00
Előzetesen, telefonon vagy e-mail útján történő egyeztetés esetén, a fenti időponton kívül is fogadjuk ügyfeleinket.


Tárhely szolgáltató:

MediaCenter Hungary Kft.
Cím: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3.
Tel: +36 76 506 618

CÉGÜNKRŐL

 
 A Szabó Mérnöki és Igazságügyi Kárszakértő Kft. 2010.-ben lett megalapítva, elsősorban a gépjárművek és motorkerékpárok műszaki vizsgálatával foglalkozik. Ezen vizsgálatok kiterjednek minden, olyan műszaki jellegű problémára, amely a gépjárművek és motorkerékpárok első üzembe helyezésétől a végleges forgalomból kivonásig, megsemmisítésig adódhatnak. Tevékenységünket az ország egész területén végezzük, több igazságügyi gépjármű-szakértővel állunk kapcsolatban. Tevékenységünket hatóságoknak, magán személyeknek, a pénzügyi piac szereplőinek és cégeknek egyaránt ajánljuk. Valamennyi megbízónk, egyedi kérését is megpróbáljuk teljesíteni, legyen szó a munkavégzés helyéről (nehezen megközelíthető helyek, pl.: külső ipartelepek, tanyák, stb.) vagy időpontjáról (hétvége, éjszakai időpont, stb.).
 
 A cég irodája a XVI. kerületben található, járművekkel és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt jól megközelíthető. (A Gödöllői HÉV, Sashalom megállójától 30 méterre, a Batsányi J. út 4. szám alatt.) Az iroda saját parkolóval és fedett, aknával ellátott műhellyel rendelkezik. Az iroda magas színvonalú ügyfél térrel rendelkezik. Irodánkban lehetőség van biztosításkötésre, eredetiség vizsgálatra és átírás ügyintézésére is.

 A cégünk a szakértői munkákat, a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara névjegyzékében is megtalálható, igazságügyi gépjármű-szakértőkkel végzi, a munkavégzésüket folyamatosan ellen- őrizzük. A szakértői kamarai tagságuk alap feltétele a folyamatos, szakmai tovább képzéseken való részvétel, és a makulátlan, etikailag megkérdőjelezhetetlen jellem. Szakértőink gépjárművekkel kap- csolatos tapasztalata több, mint 15 éves múltra tekint vissza.

 A szakértőink a gépjárművek és motorkerékpárok kárrendezése és műszaki vizsgálata területén szerzett szakmai tapasztalatai, magas színvonalú és pontos munkavégzése, valamint fejlett infrastruktúránk egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy tevékenységeinket megbízóink és ügyfeleink legmagasabb fokú elvárásainak és kívánalmainak megfelelően, gyorsan és megbízhatóan végezzük. Cégünk rendelkezik valamennyi, a gépjárművek vizsgálatához szükséges eszközzel (mágneses és örvényáramos elven működő fényezés vastagság- mérő, fényezés keménységmérő, fényképezőgép, mérőlécek és berendezések, stb.), és számítógépes programmal. (Audatex, Eurotax, Auto-ident, Vin-info, MS Excel és Word, stb.)

Copyright © 2019 . Minden jog fenntartva . E-mail: info@szaboszakerto.hu
AdatvédelemÁszf