Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Cég adatok:

Szabó Igazságügyi és Mérnöki Bt.
H-1163 Budapest, Kézbesítő utca 37.
Adószám: 20395102-1-42
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-933311
Cégbejegyzés kelte: 2010. január 29.
Statisztikai számjel: 12413935-7490-113-01

Iroda:

Cím: 1163 Budapest, Kézbesítő u. 5.
Telefon: +36 30 993 6093
E-mail: szaboszakerto@gmail.com

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 8.00-17.00
Előzetesen, telefonon vagy e-mail útján történő egyeztetés esetén, a fenti időponton kívül is fogadjuk ügyfeleinket.


Tárhely szolgáltató:

MediaCenter Hungary Kft.
Cím: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3.
Tel: +36 76 506 618

JAVÍTÁS ELLENŐRZÉS


Javítás ellenőrzés: az előzményben sérült járművek helyreállítás utáni szemléje. Több hitelintézet is ragaszkodik az általa finanszírozott járművek javítás utáni szemléjéhez, a szakszerűség ellenőrzéséhez. A vizsgálatot mágneses és örvényáramos elven működő rétegvastagság mérővel végezzük, így mód van acél és egyéb fém alkatrészek fényezésének a vizsgálatára. A készüléket a mérések előtt hitelesítjük, a nem fényezett részeket szemre vételezéssel ellenőrizzük. Amennyiben szükséges, úgy egy akár igazságügyi szakértő által készített szakértői vélemény keretében is ki tudjuk állítani az ellenőrzés eredményét.
 
Az javítás ellenőrzést mindenkinek ajánljuk, aki a gépjárművek és motorkerékpárok javítás utáni állapotát szeretné megtudni.
  • Magán személyek részére: elsődlegesen a biztosítós káreseményeknél lehet szükséges. Gyakrabban a finanszírozó bankok kérik, általában egy igazságügyi gépjármű szakértő által készített szakvélemény keretében. Ritkábban az eljáró biztosítók is kérik, általában a javítót ellenőrzik, hogy a kibocsájtott számlában szereplő tételek valóban beépítésre kerültek-e.
  • Szervizek és javítók részére: a magán személyekkel megegyezően, elsődlegesen a biztosítós káreseményeknél lehet rá szükséges. Gyakrabban a finanszírozó bankok kérik, általában egy igazságügyi gépjármű szakértő által készített szakvélemény keretében. Ritkábban az eljáró biztosítók is kérik, általában a javítót ellenőrzik, hogy a kibocsájtott számlában szereplő tételek valóban beépítésre kerültek-e.
  • Biztosító társaságok és hitelintézetek részére: a javítás szakszerű ellenőrzése. Biztosító társaságoknál az Ügyfél által leadott javítási számlák szakszerű ellenőrzése, illetve a casco kötés előtti állapotfelméréshez. Hitelintézeteknél a finanszírozott járművek javítás utáni szemléjéhez, a javítás szakszerűségének az ellenőrzésére. Hitelezés elött és visszavétel után az állapot felméréshez.
Copyright © 2019 . Minden jog fenntartva . E-mail: info@szaboszakerto.hu
AdatvédelemÁszf