Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Cég adatok:

Szabó Igazságügyi és Mérnöki Bt.
H-1163 Budapest, Kézbesítő utca 37.
Adószám: 20395102-1-42
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-933311
Cégbejegyzés kelte: 2010. január 29.
Statisztikai számjel: 12413935-7490-113-01

Iroda:

Cím: 1163 Budapest, Kézbesítő u. 5.
Telefon: +36 30 993 6093
E-mail: szaboszakerto@gmail.com

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 8.00-17.00
Előzetesen, telefonon vagy e-mail útján történő egyeztetés esetén, a fenti időponton kívül is fogadjuk ügyfeleinket.


Tárhely szolgáltató:

MediaCenter Hungary Kft.
Cím: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3.
Tel: +36 76 506 618

KÁRSZAKÉRTÉS, SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYEK KÉSZÍTÉSE (általános, mérnöki és igazságügyi gépjárműszakértői)


Ezen tevékenységünket elsősorban a karambolban megsérült gépjárművekkel és motor- kerékpárokkal kapcsolatosan ajánljuk. Ezen tevékenységük megegyezik a biztosító társaságoknál alkalmazott módszerekkel, gyakorlatilag a gépjárművek és motorkerékpárok sérüléseinek a szemléjétől (fotózásától) és állapotfelmérésétől egészen a kárösszeg megállapításáig az összes folyamatot felöleli. Ezen tevékenységükhöz kapcsolódóan fotó dokumentációt, Audatex kalkulációt, amennyiben szükséges, úgy Eurotax kalkulációt és roncsértékelést, illetve értékcsökkenés meghatározást is csatolunk. A sérülést megvizsgálva megállapítjuk, hogy a vizsgált gépjárművek és motorkerékpárok gazdaságosan javíthatók, gazdaságossági számítást is végzünk. A káreseménnyel kapcsolatban a jogalapot megvizsgáljuk, javaslatot teszünk a további teendőkre, összhangban az érvényes KRESZ-szel, a Ppk.-val és a különböző kormányrendeletekkel. A kárszakértést el tudjuk végezni általános szakértőként, vagy igazságügyi gépjármű szakértő által készített szakvéleményként is.

A kárszakértést mindenkinek ajánljuk, aki a gépjárműveknél és motorkerékpároknál bekövetkező karambolos sérülésekkel kapcsolatban a teljes vizsgálatot szeretné elvégeztetni, a kárértéket, illetve a kárrendezéssel kapcsolatos további feladatait szeretné megtudni. A szakvélemény tárgyalási alap lehet a későbbi egyeztetéshez, ennek hiányában a polgári peres eljárás megindításának.
  • Magán személyek részére: a tevékenységünk elsődlegesen olyanoknak javasoljuk, akiknél nem tisztázott a károkozó kiléte, ezért egyetlen biztosító társaság sem vállalja a kárszakértést. (pl.: ismeretlen elkövető, de a rendőrség nyomozást indít, a jármű tulajdonosa viszont nem tud várni az ügy lezárásig, külföldi a károkozó és nincs magyarországi partner, stb.), a jogalap nem egyértelmű, ezért nem vállalják a szemlét a biztosító társaságok, illetve mindenkinek, akik elégedetlenek voltak eddig a biztosítók által kirendelt szakértők munkájával. A biztosítók szakértői kötelesek munkájuk során az éppen aktuális törvényeket és jogszabályokat betartani, ennek ellenére általánosan megállapítható, hogy elsődlegesen a megbízó biztosító társaság érdekeit tartják elsődlegesen szem elött. Szintén ajánljuk a kárszakértés tevékenységünket mindenkinek, akiknek a bankokkal és hitelintézetekkel van elszámolni, egyeztetni valója, a kárszakértés keretében megszemlézzük és értékeljük.
Copyright © 2019 . Minden jog fenntartva . E-mail: info@szaboszakerto.hu
AdatvédelemÁszf